Αρησ Παναθηναικοσ / Super League 1 Arhs Pana8hnaikos 4 0 Ton Pathse Xwris Antistash : Il y a 11 heures.

Πρώτο φετινό μεγάλο ντέρμπι για τον άρη, ο οποίος θα υποδεχθεί τον παναθηναϊκό. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Il y a 7 heures. Ένα σκληρό μαρκάρισμα του χουάνκαρ στον καμαρά έφερε νεύρα και κίτρινη κάρτα στον ρούμπεν πέρεθ. Il y a 11 heures.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. D0ce0bjdi5ibum
D0ce0bjdi5ibum from i1.prth.gr
Il y a 7 heures. Με γκολ του αμπουμπακάρ καμαρά στο 10' ο άρης πήρε τεράστιας σημασίας νίκη η οποία είναι η πρώτη του στη νέα σεζόν! Il y a 11 heures. Ο άρης που δεν έχει ακόμα νίκη και γκολ στο πρωτάθλημα, υποδέχεται τον παναθηναϊκό, ο οποίος προέρχεται από άσχημη ήττα στα γιάννενα. Il y a 11 heures. Απείλησαν δις με ιωαννίδη οι πράσινοι (vid). Πρώτο φετινό μεγάλο ντέρμπι για τον άρη, ο οποίος θα υποδεχθεί τον παναθηναϊκό. Il y a 14 heures.

Ένα σκληρό μαρκάρισμα του χουάνκαρ στον καμαρά έφερε νεύρα και κίτρινη κάρτα στον ρούμπεν πέρεθ.

Ο άρης που δεν έχει ακόμα νίκη και γκολ στο πρωτάθλημα, υποδέχεται τον παναθηναϊκό, ο οποίος προέρχεται από άσχημη ήττα στα γιάννενα. Πρώτο φετινό μεγάλο ντέρμπι για τον άρη, ο οποίος θα υποδεχθεί τον παναθηναϊκό. Il y a 7 heures. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Il y a 11 heures. Ένα σκληρό μαρκάρισμα του χουάνκαρ στον καμαρά έφερε νεύρα και κίτρινη κάρτα στον ρούμπεν πέρεθ. Il y a 11 heures. Il y a 14 heures. Με γκολ του αμπουμπακάρ καμαρά στο 10' ο άρης πήρε τεράστιας σημασίας νίκη η οποία είναι η πρώτη του στη νέα σεζόν! Απείλησαν δις με ιωαννίδη οι πράσινοι (vid). Il y a 3 jours.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Il y a 7 heures. Απείλησαν δις με ιωαννίδη οι πράσινοι (vid). Ο άρης που δεν έχει ακόμα νίκη και γκολ στο πρωτάθλημα, υποδέχεται τον παναθηναϊκό, ο οποίος προέρχεται από άσχημη ήττα στα γιάννενα. Ένα σκληρό μαρκάρισμα του χουάνκαρ στον καμαρά έφερε νεύρα και κίτρινη κάρτα στον ρούμπεν πέρεθ.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Pana8hnaikos Arhs H Proistoria Www Aris Re
Pana8hnaikos Arhs H Proistoria Www Aris Re from aris.re
Il y a 11 heures. Ένα σκληρό μαρκάρισμα του χουάνκαρ στον καμαρά έφερε νεύρα και κίτρινη κάρτα στον ρούμπεν πέρεθ. Il y a 11 heures. Ο άρης που δεν έχει ακόμα νίκη και γκολ στο πρωτάθλημα, υποδέχεται τον παναθηναϊκό, ο οποίος προέρχεται από άσχημη ήττα στα γιάννενα. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Απείλησαν δις με ιωαννίδη οι πράσινοι (vid). Il y a 14 heures. Il y a 7 heures.

Με γκολ του αμπουμπακάρ καμαρά στο 10' ο άρης πήρε τεράστιας σημασίας νίκη η οποία είναι η πρώτη του στη νέα σεζόν!

Il y a 14 heures. Il y a 11 heures. Ένα σκληρό μαρκάρισμα του χουάνκαρ στον καμαρά έφερε νεύρα και κίτρινη κάρτα στον ρούμπεν πέρεθ. Il y a 11 heures. Ο άρης που δεν έχει ακόμα νίκη και γκολ στο πρωτάθλημα, υποδέχεται τον παναθηναϊκό, ο οποίος προέρχεται από άσχημη ήττα στα γιάννενα. Απείλησαν δις με ιωαννίδη οι πράσινοι (vid). Πρώτο φετινό μεγάλο ντέρμπι για τον άρη, ο οποίος θα υποδεχθεί τον παναθηναϊκό. Με γκολ του αμπουμπακάρ καμαρά στο 10' ο άρης πήρε τεράστιας σημασίας νίκη η οποία είναι η πρώτη του στη νέα σεζόν! Il y a 7 heures. Il y a 3 jours. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Ένα σκληρό μαρκάρισμα του χουάνκαρ στον καμαρά έφερε νεύρα και κίτρινη κάρτα στον ρούμπεν πέρεθ. Με γκολ του αμπουμπακάρ καμαρά στο 10' ο άρης πήρε τεράστιας σημασίας νίκη η οποία είναι η πρώτη του στη νέα σεζόν! Απείλησαν δις με ιωαννίδη οι πράσινοι (vid). Il y a 14 heures. Πρώτο φετινό μεγάλο ντέρμπι για τον άρη, ο οποίος θα υποδεχθεί τον παναθηναϊκό.

Απείλησαν δις με ιωαννίδη οι πράσινοι (vid). Ecihxsvu3xcstm
Ecihxsvu3xcstm from pics.imgrapid.com
Πρώτο φετινό μεγάλο ντέρμπι για τον άρη, ο οποίος θα υποδεχθεί τον παναθηναϊκό. Ο άρης που δεν έχει ακόμα νίκη και γκολ στο πρωτάθλημα, υποδέχεται τον παναθηναϊκό, ο οποίος προέρχεται από άσχημη ήττα στα γιάννενα. Il y a 11 heures. Με γκολ του αμπουμπακάρ καμαρά στο 10' ο άρης πήρε τεράστιας σημασίας νίκη η οποία είναι η πρώτη του στη νέα σεζόν! Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Απείλησαν δις με ιωαννίδη οι πράσινοι (vid). Il y a 3 jours. Il y a 11 heures.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Il y a 11 heures. Il y a 11 heures. Il y a 3 jours. Απείλησαν δις με ιωαννίδη οι πράσινοι (vid). Ο άρης που δεν έχει ακόμα νίκη και γκολ στο πρωτάθλημα, υποδέχεται τον παναθηναϊκό, ο οποίος προέρχεται από άσχημη ήττα στα γιάννενα. Il y a 7 heures. Πρώτο φετινό μεγάλο ντέρμπι για τον άρη, ο οποίος θα υποδεχθεί τον παναθηναϊκό. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ένα σκληρό μαρκάρισμα του χουάνκαρ στον καμαρά έφερε νεύρα και κίτρινη κάρτα στον ρούμπεν πέρεθ. Il y a 14 heures. Με γκολ του αμπουμπακάρ καμαρά στο 10' ο άρης πήρε τεράστιας σημασίας νίκη η οποία είναι η πρώτη του στη νέα σεζόν!

Αρησ Παναθηναικοσ / Super League 1 Arhs Pana8hnaikos 4 0 Ton Pathse Xwris Antistash : Il y a 11 heures.. Με γκολ του αμπουμπακάρ καμαρά στο 10' ο άρης πήρε τεράστιας σημασίας νίκη η οποία είναι η πρώτη του στη νέα σεζόν! Il y a 11 heures. Απείλησαν δις με ιωαννίδη οι πράσινοι (vid). Ένα σκληρό μαρκάρισμα του χουάνκαρ στον καμαρά έφερε νεύρα και κίτρινη κάρτα στον ρούμπεν πέρεθ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.